Followers

Friday, 25 November 2011

hai blogger. see you again. haha. hari neh rosa nak story about my birthday sbb hari neh hari jadi rosa. whuu ~ so tarikh neh amat penting bagi rosa sbb tarikh neh jugak rosa telah di lahirkan ke dunia ini. amin ... pada 25nov1994. haha. hari neh jugak rosa genap umur 17tahun. akhirnyaa, umur aku dah genap. hehe.  orang pertama wish ? ggr. mesti lhaa my dear SUPERHERO. hehe. thankyou sayang tok ayat wish to. sweet sgt. ayang, tipu er ckp dah tido padahal tggu pkol 12mlm time tepat pada hariyee. thankyou sgt. loveyou more. koag nak tahu ke apa yg SUPERHERO aku wish ? haha. okay. rosa btau k. dy text rosa and send : happy bufday ggurl. pa hrap mi pnjang umo n dimurahkan rezeki. pa syg mami sgt2. nnt barang pa bg er. tc syg. slalu igt papa. pa sentiase ad dlm ati diana. sweet tak? kalau koag rse tak sweet tak apa. bagi rosa, sweet sgt. mami ponn syang papa sgt2. okay mami akan sentiasa igat dkt papa walau apa ponn. i promise sayang :) . tak sabar nak ngk hadiah papa bg. hehe. then yg kedua wish, tasha, yan, mira, mimi, tearh, and selainnya. kalau nak ckp pon byk kan. hehe. bagi yg tk wish bufday aku, it's okay. aku tak kesah ponn and tak berharap tok kaog wish aku. aku tahu koag pon bukan yee igat sgt dgn bufday aku. aku hppy lhaa sbb org yg aku syg wish aku. speacially my beloved family. oh yea, tok pengetahuan koag. hari nehh pon bufday my dad. hehe. bufday rosa mmg sme dgn ayah rosa. sweet jgak kan? act, rosa dah lameeee sgt tak celebrate dgn ayah rosa. agak dah bpe lame er? adalhaa dalam 2 atau 3 tahun. lama kan? hhmmmm. ayah, i really miss you damn much. thankyou kepada yang sudi wish rosa. rosa hargai sgt2. tak lupa jugak kepada family rosa mak, ayah, adik, pkck yg wish rosa. haha. hari neh doag celebrate bufday rosa. beli cake. alaa, buat kecil2 jekk. tak jemput org pon 'sorry guys'. buat dgn keluarge2 jek. thankyou all. hmm, adik rosa bagi hadiah bag warna hijau, mak rosa bg ... ggr. adalah, hanya kite berdue jek tahu. haha. lagi ? just wait, maybe. sekali ag thankyou so much. i really2 loveyou damn much. 

No comments:

Post a Comment