Followers

Monday, 21 November 2011

HAHA. Ada SUNDAL dok. come, come !!

Haha. hari neh rosa nak story about betina nehh. perhh, betina yg perasaan cantik, mulut lawa sgt lha too maki, dah tue tapi prangai cm bdak2, tade otak. cm2 lhaa. sbb apa rosa ckp tade otak ? sbb dy maki org cm tak berfikir, main hembus jekk. aku ponn tak pham, apa benda dy maki sebenaryee. mg betina gilerh. haha. first gado dgn mmbe dy, nme fatin apa nth. aku panggil dy i i gigi terabur. haha. sbb ? dy pkai gigi besi. dy ckp aku neh tak mmpu nak pkai ggi besi. aku pon berdekak jek. haha. aku ckp dgn dy. ggi aku rata jek, lawa sbb to tk pkai. tak cm kau ggi terabur. haha. bengang kau. then2 kan, lps aku dah block betine too.. mmbe dy pulak add aku. aku tk thu kalau too mmbe dy. aku ponn app lhaa. then ttbe nak maki2 aku. nak ngk ? go down babe ~




nak ngk lbh besar? just click je dkt pic to kay.
haha. well see, betapa bdonye dy. haha.
BETINA., just go to hell lhaa
#loveyou


No comments:

Post a Comment