Followers

Wednesday, 26 October 2011

holaa ~

hy guys, dah lame kan kte tk jmpe ? hehe.  sorry lhaa, busy sikit. yealaa, tusyen, school and my training dance. ggr ~ penat lerr.  okay today aku nak share dgn koag psal nak cover malu. haa, neh msti slalu terjadi pada koag. dalam stu hari to msti ada kan, kan? tipu lhaa klau tade.haha. so aku nak bagi cara-cara tok cover malu. nak tahu. ngk bawah 





?
Kalo tersepak batu°.► Jangan terus bangun, sebaliknyer anda baring dan terus berguling-guling hingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bgn bila takde orang nampak..󾌵

 Kalo terjatuh beskal°.► cepat-cepat naik beskal anda semula dan jatuhla lagi sehingga berkali-kali supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...󾌵

 Kalo terjatuh tangga°.► terus bersilat seolah-olah anda dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...󾌵

 Kalo terjatuh dalam longkang°.► pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda seorang yang amat prihatin terhadap 
kebersihan....󾌵

Kalo jatuh ketika nak naik bas°.► jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orang di blakang anda....󾌵

Kalo jatuh tergelincir kat lantai licin°.► tarik la kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah 
anda) untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah anda sorang je yang dapat malu...ye tak?....󾌵



1 comment:


  1. If you’re going to strap on the same fake watchesevery day, it needs to look good with both your Tuesday suit and your Sunday t-shirt, but you don’t want it to be boring. You don’t have to spend five figures to get a great breitling replica.Theklockor kopior Globemaster ($120) handles all situations effortlessly and is packed with technology like a totally anti-magnetic movement and a more accurate and durable co-axial escapement,you’ll notice the seconds hand seems to tick like on a quartz
    rolex replica, but this rolex replicais because of a special gear-and-spring system inside that gives it the so-called “deadbeat seconds” for more precise timekeeping.As the brand’s iconic omega repliqueindividual product, admirable adroitness and absolute kelly 35cm demonstrates what both central and outside.
    Buy Cheap air max
    online.

    ReplyDelete